ID 1136 За продажба е мезонет на първа линия в Сивири, Халкидики

250,000€ / Намалена цена!!!
ПРОДАЖБА

11669

Имот ID

80 m2

Размер

2

Спални

2

Бани

Описание

Имаме удоволствието да ви представим прекрасния мезонет, който е на разположение за продажба в Сивири, Халкидики!

Сивири е чудесно курортно място, разположено в Касандра, област Халкидики, Гърция. То се намира на първа линия от морския бряг, което гарантира непосредствена близост до изумителни плажове и морски радости.

Отдалечено само на 98 км от град Солун, Сивири предлага бърз и лесен достъп до удобствата и забавленията на големия град, но същевременно ви предоставя уникалната възможност да се наслаждавате на спокойствие и прелестта на плажната среда.

Това красиво място е популярно сред туристите заради своите златисти плажове, прозрачни води и природната красота. Тук можете да се наслаждавате на дълги слънчеви дни и релаксиращи разходки край морския бряг.

Този мезонет с площ от 80 кв.м. представлява уютен дом с 2 спални и 2 бани. Великолепният хол с кухненски бокс и камина създава прекрасна обстановка за вашето удоволствие. Допълнително, може да се наслаждавате на приятни моменти с близките си на балкона с барбекю и зашеметяваща морска гледка.

Не пропускайте възможността да придобиете този уникален мезонет в Сивири и да се насладите на невероятните плажни моменти и красивите гледки към Термическия залив!

Адрес

Адрес: Сивири 630 77, Гърция
  • Country: Greece
  • Град Siviri
  • Пощенски код 630 77
Отваряне в Google Maps

Упътване

Близки места

Свържете се

Krasi

Агент по имоти
office@amiksite.com
Други имоти

Similar Properties