Социалните мрежи са прекрасен начин да споделяме информация, но реалността е друга – около 1 от всеки 5 членове на групите виждат нашите нови публикувани имоти. Този факт ни натъжава, тъй като разбираме, че много от вас пропускат прекрасни предложения за покупка на имот.

За да решим този проблем и да ви предоставим по-директен и персонализиран достъп до нашите имотни предложения, с удоволствие представяме нашата нова услуга – „Уведомяване по имейл“. Това е инструмент, който ви дава възможност да бъдете информирани веднага, когато открием имот, отговарящ на вашите изисквания.

Как работи „Уведомяване по имейл“?

  1. Маркирайте вашите предпочитания: Определете какъв тип имот и за какъв бюджет търсите.

  2. Получавайте персонализирани уведомления: Ще ви изпращаме имейл веднага, когато открием подходящ имот за вас.

  3. Без „заливане“ с реклами: Не се притеснявайте, няма да ви бомбардираме с излишни рекламни съобщения. Специализираните уведомления са само за вашия избран тип имоти.

  4. Лесно отписване: Всеки имейл ще съдържа линк, чрез който можете лесно да се отпишете, ако не желаете повече да получавате уведомления

Попълнете формуляра по-долу и се подгответе за вашето бъдещо жилище! ✨

Ако желаете по-сигурна и бърза връзка през Вайбър, изберете някой от долните линкове

  1. Присъедини се към Парцел В Халкидики До 150 000€ https://invite.viber.com/?g2=AQAld2frudcqUVJsWLhb4RxoY4j1sDDbEc%2BNS%2BiEQTlYwrw32L3wNn43VwVLivEA във Viber!

 

  1. Присъедини се към Къщи, Апартаменти В Халкидики До 150000€ https://invite.viber.com/?g2=AQB6e5AP5OMR0FJsVeCd4VTB8uPqUDV1jPmTdMbqa8eqfnUngm%2F3JBZS4SpR3N25 във Viber!

  2.  
  3. Присъедини се към Имоти В Халкидики Над 150 000€ https://invite.viber.com/?g2=AQA3mp7yAuacoFJsXVwsvmmhI8vCtrbZMRPSBr9AlgAqTHK2RWezzuz4pwBiSo7C във Viber!

  4.  
  5. Присъедини се към Имоти В гр. Солун https://invite.viber.com/?g2=AQAHjg4iQy2RpFJsWP8MkP1dvb9DbelKKwl6WnfMYcGalk1dNaAjdw%2F5pMqdg9j1 във Viber!

 

.

Подобни

Enter your keyword